Intervisie voor preventieadviseurs

€ 136.00 incl.
€ 112.40 excl. BTW

Intervisie voor preventieadviseurs

Je bent als preventieadviseur wettelijk verplicht om je regelmatig bij te scholen. De regelgeving legt de omvang van de bijscholingsplicht niet vast, maar die bepaal je in overleg met je werkgever. Voor niveau 1 en 2 geldt echter de jaarlijkse driedaagse bijscholing als een goede praktijk.

Tijdens onze intervisies bespreken we nieuwe en relevante wetgeving of een ander thema om je rol als preventieadviseur binnen een onderneming te versterken. De opleiding voldoet aan de verplichting tot bijscholing voor preventieadviseurs. Je ontvangt na afloop dan ook een officieel attest voor 3u verplichte bijscholing.

Afsluitend kan je bij een drankje netwerken met collega's en oud-medecursisten.

€ 136.00 incl.
€ 112.40 excl. BTW
Tijdsduur
1 sessie
Leervorm
Campusleren
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

Tijdens de intervisie duik je dieper in de essentie van preventie en ontdek je hoe je jouw rol als raadgever over welzijn op het werk nog kan verbeteren. Je gaat aan de slag met praktische strategieën om niet alleen de veiligheid te waarborgen, maar ook een positieve impact te hebben op de werknemersbetrokkenheid.

Je deelt ervaringen, successen en uitdagingen met gelijkgestemde professionals. Samen gaan jullie op zoek naar creatieve oplossingen en inspirerende benaderingen die een blijvende impact hebben op de veiligheidscultuur binnen jouw organisatie. In het programma ontdek je de thema's van de komende intervisies.

Na de intervisie kan je netwerken met collega's en oud-medecursisten.

  • Preventieadviseurs Niveau III, II en I
  • Preventieadviseurs in opleiding.

3 oktober '24

  • Niet elke onderneming beschikt over een milieucoördinator. Om deze reden komen milieuvraagstukken - waaronder diverse vergunningen - vaak op de tafel van de preventieadviseur terecht. Tijdens deze intervisie geven we een overzicht van de wettelijke verplichtingen voor elke onderneming in Vlaanderen.

27 februari '25

  • Nog te bepalen

5 juni '25

  • Nog te bepalen.

Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - Gereglementeerd beroep in België

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 89.92
  • KO** € 78.68

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.