Hasselt

Campus Hasselt ligt natuurlijk in het hart van de provincie. De centrale ligging (in de buurt van de Trixxo Arena, Plopsa Indoor en discotheek Versuz)  garandeert een prima bereikbaarheid. Door de aanhoudende groei van bezoekers kon SyntraPXL de laatste jaren non-stop investeren in de Hasseltse infrastructuur. Het is vandaag dan ook één van de best uitgeruste en grootste SyntraPXL-locaties in heel Vlaanderen. Elke avond vinden meer dan duizend cursisten hun weg naar dit gebouw, maar ook overdag is er een drukte van belang dankzij honderden voltijdse SyntraPXL-studenten en leerjongeren. De meer dan 100 theorie- en praktijklokalen zorgen er gelukkig voor dat je van deze drukte in de klas weinig merkt.

Bekijk de opleidingen die hier gegeven worden

Locatie
  • Trichterheideweg 7
  • 3500 Hasselt
Openingsuren
maandag: 8:30 - 22:00
dinsdag: 8:30 - 22:00
woensdag: 8:30 - 22:00
donderdag: 8:30 - 22:00
vrijdag: 8:30 - 17:00
zaterdag: 8:30 - 16:30
zon- en feestdagen: gesloten
Vragen?

Met de wagen

  1. E313 afrit Hasselt West, Zuid of Oost.
  2. Volg richting centrum (grote ring).
  3. Houd op de grote ring de rechter rijstrook aan tot juist voorbij het kruispunt met de Koning Boudewijnlaan en de Universiteitslaan (het provinciehuis en de grenslandhallen liggen dan aan je rechterkant).
  4. Neem dan rechts de bedieningsweg naar het parkeerterrein van campus Hasselt.
  5. Ook ingang via Trichterheideweg

Adres

Ben je benieuwd hoe onze campussen, lokalen en praktijkruimtes eruit zien? Neem dan een kijkje met de 360° rondleidingen. 

BRENG EEN VIRTUEEL BEZOEK

Het opleidingsplan en de arbeidsdeal
Business

Het opleidingsplan en de arbeidsdeal: hoe begin ik er aan?

Business

Syntra business lanceert nieuw opleidingsaanbod voor medewerkers

Vanaf september zet Syntra business samen met SyntraPXL een nieuw open opleidingsaanbod in de markt. Een perfect alternatief voor wie niet op zoek is naar maatopleiding, maar zijn werknemers wel wil bijscholen én daarbij graag zijn kmo-portefeuille inzet. Een bedrijfsopleiding boeken kan nog steeds, maar met ons open aanbod van kortlopende opleidingen, certificeringen en bijscholingen kunnen we de gekende business-kwaliteit leveren op kleine schaal. Laat je inspireren door ons aanbod en schrijf nu alvast in! Ontdek het nieuw opleidingsaanbod!

Business

Verdubbel je opleidingssubsidies met deze financiële incentives van de overheid

Het Vlaams opleidingsverlof is al enkele jaren een interessante maatregel voor mensen die hun job willen combineren met een opleiding. Momenteel kan je als werknemer maximaal 125 uur afwezig zijn op het werk, maar daar komt dit jaar verandering in. Vanaf september 2021 kan dit aantal verdubbeld worden door de werkgever. Maar naast het VOV kan je als werknemer of kmo nog profiteren van andere interessante incentives. Hoog tijd om te investeren in opleiding dus!

Business

Nieuwe trend: coaching in plaats van traditioneel opleiden