Genk T2-campus

Genk is de thuisstad van de grootste SyntraPXL-campus van Vlaanderen. In dit gigantische gebouw aan het THOR-park kan je opleidingen volgen in een moderne en innovatieve setting. Grote glaspartijen geven een open gevoel en binnenin vind je tientallen pc-lokalen, de modernste technische apparatuur en enorme leshallen waar de term 'praktijkles' een nieuwe betekenis zal krijgen.

Naast de klassieke technische opleidingen zet SyntraPXL hier volop in op de toekomst: Virtual reality, blockchain, gaming, internet of things,... als het maar innoverend en technologisch en hoogstaand is. Technologie en talent heeft een gebouw gekregen en het heet de T2-campus. Bekijk welke opleidingen in Genk starten.

Locatie
  • Thor Park 8040
  • 3600 Genk
Openingsuren
maandag: 8:30-12:30, 13:00-17:00
dinsdag: 8:30-12:30, 13:00-17:00
woensdag: 8:30-12:30, 13:00-17:00
donderdag: 8:30-12:30, 13:00-17:00
vrijdag: 8:30-12:30, 13:00-17:00
zaterdag: gesloten
zon- en feestdagen: gesloten
Vragen?

Met de wagen

Vanaf snelweg E314 

  1. afrit 31, Genk Centrum
  2. aan het einde van de afrit rechts richting Waterschei via de Westerring
  3. aan de eerste verkeerslichten: rechtsaf slaan richting Waterschei (Onderwijslaan)
  4. na 1,6 km aan de rotonde rechtsaf slaan (André Dumontlaan)
  5. Sla aan de verkeerslichten linksaf naar Thor Park en hou links aan

parking icoon  Parking

Parkeren op het Thor Park kan het dichtst bij de campus op parkings 2, 3, 4 (overdekt) en 5. Parkeren buiten aangeduide parkeerzones is niet toegelaten. Onze overdekte, bewaakte parkeertoren is gratis voor cursisten & docenten en open tot 23u. Op P1 en P4 zijn er laadpalen voor elektrische voertuigen voorzien.

Adres

Met het openbaar vervoer

De T2-campus is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Sinds 2024 zijn er aangepaste uurregelingen bij De Lijn. Ga daarom naar De Lijn Routeplanner en geef enkel nog je eigen locatie in, je krijgt dan meteen de snelste route tot de T2-campus.

Meer info vind je op de volgende websites

Campusmanager
Geert Haesen
+32 89 35 46 16
Goesting om ons team te versterken?
Het opleidingsplan en de arbeidsdeal
Business

Het opleidingsplan en de arbeidsdeal: hoe begin ik er aan?

Business

Syntra business lanceert nieuw opleidingsaanbod voor medewerkers

Vanaf september zet Syntra business samen met SyntraPXL een nieuw open opleidingsaanbod in de markt. Een perfect alternatief voor wie niet op zoek is naar maatopleiding, maar zijn werknemers wel wil bijscholen én daarbij graag zijn kmo-portefeuille inzet. Een bedrijfsopleiding boeken kan nog steeds, maar met ons open aanbod van kortlopende opleidingen, certificeringen en bijscholingen kunnen we de gekende business-kwaliteit leveren op kleine schaal. Laat je inspireren door ons aanbod en schrijf nu alvast in! Ontdek het nieuw opleidingsaanbod!

Business

Verdubbel je opleidingssubsidies met deze financiële incentives van de overheid

Het Vlaams opleidingsverlof is al enkele jaren een interessante maatregel voor mensen die hun job willen combineren met een opleiding. Momenteel kan je als werknemer maximaal 125 uur afwezig zijn op het werk, maar daar komt dit jaar verandering in. Vanaf september 2021 kan dit aantal verdubbeld worden door de werkgever. Maar naast het VOV kan je als werknemer of kmo nog profiteren van andere interessante incentives. Hoog tijd om te investeren in opleiding dus!

Business

Nieuwe trend: coaching in plaats van traditioneel opleiden