Opleidingen op maat van jouw bedrijf - Business

In drie stappen naar succes

Bij Syntra business organiseren wij opleidingen op maat van jouw bedrijf en jouw medewerkers. Wij brengen samen met jou de gewenste gedragsveranderingen in kaart en zorgen voor een duidelijke bepaling van jouw opleidingsnood. Daarna matchen we jouw bedrijf met één van onze praktijkgerichte trainers. De trainers van Syntra business, één voor één experts in hun vakgebied, staan zelf met beide voeten in de praktijk. Zij brengen jouw medewerkers up-to-date praktijkervaring bij. De opgedane kennis kan dus meteen geïmplementeerd worden in de onderneming. Na een observatiemoment, bij jou op de werkvloer, stippelen we een traject uit op maat van jouw bedrijf, op maat van jouw medewerkers.

Bij Syntra business organiseren wij opleidingen op maat van jouw bedrijf en jouw medewerkers. Wij brengen samen met jou de gewenste gedragsveranderingen in kaart en zorgen voor een duidelijke bepaling van jouw opleidingsnood.

Vraag jouw GRATIS analyse aan

.. of ontdek onze aanpak.

 

Daarna matchen we jouw bedrijf met één van onze praktijkgerichte trainers. De trainers van Syntra business, één voor één experts in hun vakgebied, staan zelf met beide voeten in de praktijk. Zij brengen jouw medewerkers up-to-date praktijkervaring bij. De opgedane kennis kan dus meteen geïmplementeerd worden in de onderneming.

Na een observatiemoment, bij jou op de werkvloer, stippelen we een traject uit op maat van jouw bedrijf, op maat van jouw medewerkers.

TER INSPIRATIE

Geen idee van welk hout pijlen maken? Laat je dan inspireren door onze bedrijfsopleidingen die wij regelmatig organiseren. Voor elk van onderstaande domeinen zetten wij graag een aantal interessante opleidingen in de kijker:

→ IT & media

→ Marketing & sales

→ Technische opleidingen

→ Management& ontwikkeling

→ Talen& administratie

→ Safety& Quality

Uiteraard worden ook al deze opleidingen verder uitgewerkt op maat van jouw bedrijf en jouw medewerkers!

 

Wens je de mogelijkheden van jouw gewenste maatopleiding te verkennen? Samen ontwikkelen we een opleiding die bij jouw bedrijf past. Vraag hier een gesprek aan met één van onze opleidingsspecialisten.

 

Vraag jouw GRATIS analyse aan