Pelt

In Pelt vind je op de nieuwe economische site 'Educatief Centrum Hoekstraat' als grootste aanwezige SyntraPXL. De campus in Pelt is het epicentrum voor opleiding, ondernemerschap en dienstverlening van Noord-Limburg. Als uitbreiding op onze bestaande campus gebouwd in 1993 vinden de lessen nu ook plaats in de prachtige nieuwbouw van 19 meter hoog met maar liefst 6000 m2 vloeroppervlakte. De sectoren die hier het meest aan bod komen zijn Interieur, textiel, beauty, schrijnwerkerij en voertuigen & metaal. De verschillende labo’s zijn uitgerust met de nieuwste machines en materialen en bieden zo een uniek voordeel voor leergierige ondernemers. Bekijk de opleidingen die hier gegeven worden

Locatie
  • Hoekstraat 70
  • 3910 Pelt
Openingsuren
maandag: 8:30 - 22:00
dinsdag: 8:30 - 22:00
woensdag: 8:30 - 22:00
donderdag: 8:30 - 22:00
vrijdag: 8:30 - 17:00
zaterdag: gesloten
zon- en feestdagen: gesloten
Vragen?

Met de wagen

Vanuit Budel, Hamont en Bree

  1. Rij door het centrum van Neerpelt tot aan de rotonde aan de Gamma.
  2. Sla daar rechts af.
  3. Volg de weg en neem de tweede straat rechts.
  4. Volg de pijlen "SyntraPXL".

Vanuit N74

  1. Volg richting centrum.
  2. 800m na de rotonde links.
  3. Volg dan de pijlen "SyntraPXL".

 

Adres

Business

Syntra business lanceert nieuw opleidingsaanbod voor medewerkers

Business

Verdubbel je opleidingssubsidies met deze financiële incentives van de overheid

Het Vlaams opleidingsverlof is al enkele jaren een interessante maatregel voor mensen die hun job willen combineren met een opleiding. Momenteel kan je als werknemer maximaal 125 uur afwezig zijn op het werk, maar daar komt dit jaar verandering in. Vanaf september 2021 kan dit aantal verdubbeld worden door de werkgever. Maar naast het VOV kan je als werknemer of kmo nog profiteren van andere interessante incentives. Hoog tijd om te investeren in opleiding dus!

Business

Nieuwe trend: coaching in plaats van traditioneel opleiden

Bedrijven bestelden tijdens het eerste kwartaal van het jaar uitzonderlijk veel coachingtrajecten op maat. Voor SYNTRA business is die toenemende vraag alvast geen verrassing. “Bijkomende subsidies en aanslepende bedrijfsuitdagingen maken coachingtrajecten aantrekkelijker dan ooit”, zegt Sandra Huysmans van SYNTRA business.

Business

Wafelbakkers met goesting in de toekomst