Adobe Photoshop (basis)

€ 595.00 incl.
€ 491.74 excl. BTW

Adobe Photoshop (basis)

Wil je foto's, beelden of digitale illustraties voor publicatie corrigeren en aanpassen? Nog snel een aanpassing doen en de bestandsgrootte van een beeld verkleinen voor gebruik in je website? Dat kan met Adobe Photoshop, de referentie in beeldbewerking en beeldmanipulatie. In deze avondlessen word je een echte 'pixel pusher'. Zet olv Roland Coninx je eerste grote stap in de uitgebreide wereld van Photoshop.

€ 595.00 incl.
€ 491.74 excl. BTW
Tijdsduur
6 sessies op 6 weken
Beginner
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

Je wil Adobe Photoshop leren kennen? In deze opleiding leer je onder begeleiding het populaire Adobe Photoshop met veel oefeningen beheersen. Je leert de basistechnieken, complexe beeld- en kleurcorrecties uitvoeren en nog veel meer. Na deze avondopleiding heb je een degelijke basiskennis van Photoshop.

Roland Coninx is een gewaardeerd lector bij de MAD-faculty en docent bij SyntraPXL. Op een praktische manier weet hij iedereen vlot en vrolijk wegwijs te maken in de Adobepakketten, waarbij hij je als het ware laat goochelen met de software.

BYOD (Bring Your Own Device): om optimaal thuis en op de campus te kunnen werken, breng je je eigen laptop mee. Zorg ervoor dat de laatste versie van Adobe Photoshop reeds vóór aanvang van de eerste les geïnstalleerd is, aub.

Voor iedereen die professioneel aan de slag wil met Adobe Photoshop voor beeldbewerking. Je werkt volledig digitaal, dus een degelijke PC/MAC-vaardigheid is vereist.

Komen onder meer aan bod, met vele praktische oefeningen:

- Juiste resolutie en kleurmodus
- Retoucheren van foto’s
- Collages maken
- Concreet werken met alle selectietools: o.a. lassotools, toverstaf, snelmaskeren, kleurbereik, ...
- Werken met paden en kleurkanalen
- Gebruik van lagen en laagmaskers
- Schaduweffecten op tekst en foto’s

Kmo-portefeuille

Thema: Digitalisering - Software

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 393.39
  • KO** € 344.22

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.