Onze aanpak - Business

Wil je als bedrijf beter presteren, dan kan je best aan de slag gaan met je werknemers. Hun competenties verscherpen, hun groei richting geven et voilà, je versterkt in één klap ook je bedrijf. Makkelijker gezegd dan gedaan, ware het niet dat Syntra business expert is in deze materie. Wij organiseren opleidingen op maat van jouw medewerkers en jouw bedrijf. Hoe we dat precies doen? Ontdek hier onze aanpak en ga met ons - in slechts 3 stappen - richting succes.

Wil je als bedrijf beter presteren, dan kan je best aan de slag gaan met je werknemers. Hun competenties verscherpen, hun groei richting geven et voilà, je versterkt in één klap ook je bedrijf. Makkelijker gezegd dan gedaan, ware het niet dat Syntra business expert is in deze materie. Wij organiseren opleidingen op maat van jouw medewerkers en jouw bedrijf.

Naast bedrijfsopleidingen en – trainingen ontzorgen we onze klanten, waaronder internationale bedrijven zoals Sappi, Nitto en Terberg, met persoonlijke opleidingsplannen, subsidieadviezen en coachingtrajecten op maat. Je kan dan ook voor elke opleidingsnood binnen je bedrijf bij Syntra business terecht:

  1. Opleidingen op maat van jouw bedrijf
  2. Een open aanbod aan professionele bijscholingen en certificeringen
  3. Opstellen van een persoonlijke opleidingsplannen en subsidieadviezen
  4. Projectbegeleiding en coachingtrajecten

Start jouw succesverhaal hier

Hoe we dat precies doen? Ontdek hier onze aanpak en ga met ons - in slechts 3 stappen - richting succes.

DE SYNTRA BUSINESS-AANPAK: IN 3 STAPPEN NAAR SUCCES
GRATIS ANALYSE

Via een persoonlijk intakegesprek doen we een gratis behoefteanalyse en bepalen we de doelstellingen van jouw bedrijf. We zitten samen aan tafel en brengen jouw gewenste gedragsveranderingen in kaart. Kortom: wij zorgen voor een heldere beschrijving van jouw opleidingsnood. Daarna matchen we jouw bedrijf met één van onze praktijkgerichte trainers. Syntra business’s professionele trainersteam die één voor één experts zijn in hun vakgebied én die zelf in de praktijk staan. Verwacht dus geen puur theoretische lessen, maar up-to-date praktijkervaring van pro’s on the job.

GEPERSONALISEERD OPLEIDINGSPLAN

Wij weten nu wat je met jouw bedrijf wil bereiken én de match met onze trainer has been made. What’s next? Wij komen naar jou, tot op de werkvloer, voor een observatiemoment. Hoe ziet de dagelijkse workflow eruit in jouw bedrijf ? Hoe pakken jullie problemen aan? Hoe zit het met de communicatie tussen de verschillende diensten? Wat we precies observeren, hangt uiteraard af van welke gewenste gedragsveranderingen jij beoogt. Nadien stippelen we een traject uit op maat van jouw bedrijf, op maat van jouw werknemers. Lees: met methodieken volgens de behoefte van verschillende doelgroepen. Mist de ene manager in jouw bedrijf de juiste feedbackskills en heeft de andere moeite om als leidinggevende te functioneren in conflictsituaties? Dan wordt daar – indien gewenst - allemaal op ingezet. Deze 100 % flexibiliteit bieden we trouwens ook op gebied van tijdstip en locatie. Voor het ene traject zullen klassikale trainingen het gewenst effect hebben, voor andere kiezen we dan weer voor individuele coaching. Uiteraard ontvang jij van ons een gedetailleerde offerte die we persoonlijk met jou bespreken. We informeren je ook over de sectorfondsen en beschikbare subsidies. Onze opleidingsadviseurs doen er alles aan om jou te helpen om de opleiding zo voordelig mogelijk te organiseren. Bovendien ondersteunen we je in de administratieve afhandeling.

GEPERSONALISEERDE EVALUATIE

Tijdens de opleiding doen wij een eerste, tussentijdse, beoordeling door de cursist en jouw bedrijf zodat we, indien nodig, kunnen bijsturen. Zo zorgen we ervoor dat jouw doelstellingen worden gerealiseerd. Op het einde van de rit volgt de eindevaluatie. We laten alle deelnemers aan de opleiding een enquête invullen en bevragen je bevindingen over het effect van de opleiding. Last but not least plannen we een terugkomsessie met concrete cases en bekijken we samen wat er goed ging, maar ook wat er beter kon.

KLAAR OM SAMEN DEZE DRIE STAPPEN TE ZETTEN?

Start jouw succesverhaal hier