Adobe Illustrator (basis)

€ 595.00 incl.
€ 491.74 excl. BTW

Adobe Illustrator (basis)

Wil je illustraties en logo's ontwerpen? Dan kan je niet om hét standaardprogramma van grafici wereldwijd heen: Adobe Illustrator. Je kan het vergelijken met een elektronische tekendoos, voorzien van oneindig veel tools voor het maken van elke denkbare afbeelding. Je kan het gebruiken voor bedrijfslogo's, illustraties en grafieken; voor bijvoorbeeld studieboeken, bedrijfspresentaties en multimediaproducten. Wil je met Illustrator aan de slag? Dan is dit iets voor jou! Docent Roland Coninx maakt van elke les een heuse motivatiesessie.

€ 595.00 incl.
€ 491.74 excl. BTW
Tijdsduur
6 sessies
Beginner
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

In deze opleiding leer je onder begeleiding het populaire Adobe Illustrator beheersen. Met veel oefeningen ontdek je de interface, de tekengereedschappen, verlooptechnieken, lagen, text tools, maskers enz.. . Je leert over de voordelen van vectoren en de dynamiek van pixels. Met deze stevige basis kan je je verder ontwikkelen tot digitale tekenaar.

Docent Roland Coninx is een gewaardeerd lector bij de MAD-faculty en docent bij SyntraPXL. Op een praktische manier weet hij iedereen vlot en vrolijk wegwijs te maken in de Adobepakketten, waarbij hij je als het ware laat goochelen met de software.

BYOD (Bring Your Own Device): om optimaal thuis en op de campus te kunnen werken, breng je best een eigen laptop mee. Zorg ervoor dat de laatste versie van Adobe Illustrator reeds vóór aanvang van de eerste les geïnstalleerd is, aub.

Voor iedereen die aan de slag wil met Adobe Illustrator. Je werkt volledig digitaal, dus een degelijke PC/MAC-vaardigheid is vereist en je hebt aanleg voor grafisch werk en tekenen.

Komen aan bod, met vele praktische oefeningen:

    introductie in Adobe Cloud
    werken met de interface en documenten
    selecties maken en bewerken
    tekentools
    transformeren en omvormen
    segmenteren en knippen
    navigeren
    met objecten en paden werken
    inkleuren
    werken met lagen
    werken met effecten
    correct leren vormgeven
    afdrukken
    kwaliteitszorg
    werken met tekst
    gevorderde technieken: traceren, perspectief, ...

Kmo-portefeuille

Thema: Digitalisering - Software

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 393.39
  • KO** € 344.22

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.