Summer School: Gasvormige brandstof module GI (met CERGA)

€ 1503.00 incl.
€ 1258.29 excl. BTW

Summer School: Gasvormige brandstof module GI (met CERGA)

Een vernieuwde regelgeving voorziet de verplichting om centrale verwarmingsinstallaties op gas (butaan-, propaan- of aardgas) tweejaarlijks een onderhoudsbeurt te geven. Deze inspecties zullen vaak leiden tot een snellere vervanging van verouderde en energieverspillende installaties door ketels met betere energieprestaties. Enkel erkende technici gasvormige brandstoffen mogen deze keuring uitvoeren. Om de vijf jaar moet je als installateur deze erkenning vernieuwen.

Deze opleiding is verplicht voor iedere installateur en/of technicus die het erkenningsnummer voor onderhoud en herstellingen van premix- en niet-premix-gastoestellen wil aanvragen bij de overheid.

In de eerste module is 100% aanwezigheid verplicht. Je kan dus niet instappen na les 1.

€ 1503.00 incl.
Tijdsduur
4 weken
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

In deze opleiding bieden wij je tevens de CERGA opleiding aan. CERGA is een keurmerk. Als je het CERGA-label draagt, onderscheid je je van de niet CERGA-installateurs en toon je jouw meerwaarde op het vlak van technische expertise en verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Opgelet: voor deze module moet je minstens 10 van de 12 lessen aanwezig zijn om te kunnen deelnemen aan het examen.

Val je als werkgever onder het PSC 149.01? Neem dan zeker contact op met Volta. Volta betaalt immers een premie per uur als je je arbeider een erkende opleiding laat volgen en je beantwoordt aan de voorwaarden. Meer info: www.volta-org.be, 02 476 16 76 of contacteer je regionaal adviseur.

Constructiv erkent deze opleiding. Hierdoor heb je recht op een sectorpremie voor avond- en zaterdagopleiding. Meer info vind je op www.constructiv.be.

In het kader van je erkenning Gas of Vloeibare brandstoffen bezorgen we volgende persoonlijke cursistgegevens aan het Vlaams Departement Leefmilieu, Natuur en Energie (LNE): naam en voornaam, adres, rijksregisternummer, geboortedatum en - plaats, ondernemersnummer, GSM-nummer, e-mailadres, opleidingsinstelling en type opleiding.

  • Je bent een installateur en/of technicus die het erkenningsnummer voor onderhoud en herstellingen van premix- en niet-premix-gastoestellen wil aanvragen bij de overheid.

Deze opleiding geeft recht op verhoogde steunmaatregel KMO-portefeuille.  Kleine ondernemingen krijgen 45%, middelgrote 35%.

3 modules:

  1. Wetgeving Vlaanderen + Verwarmingsaudit <= 100kw: 16 lesuren + 4 uur examen (100 % aanwezigheid vereist )
  2. Normen en Veiligheidseisen voor huishoudelijke gasinstallaties (CERGA): 48 lesuren + 4 uur examen (80 % aanwezigheid vereist)
  3. GI: 56 lesuren + 8 uren examen.

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 1128.10 excl. BTW
€ 1365.00 incl.
+ Handboeken
€ 130.19 excl. BTW
€ 138.00 incl.
Totaalprijs incl. kosten
€ 1258.29 excl. BTW
€ 1503.00 incl.

Besparingen

Bespaar dankzij opleidingscheques elk jaar vanaf september tot 250 euro (*) bij SyntraPXL. Meer informatie over opleidingscheques.

Deze opleiding komt in aanmerking voor Vlaams opleidingsverlof. Meer info & voorwaarden.

Digitale opleidingscheques

Je kan opleidingscheques aanvragen voor deze opleiding. Hiervoor heb je volgende gegevens nodig. De aanvraag gebeurt via het WSE-loket

  • ODB-nummer: ODB-Z00291 / ODB-Z00324
  • Officiële opleidingsnaam : Normen en Veiligheidseisen voor huishoudelijke ODB-Z00324 / Technicus gasvormige brands ODB-Z00291
  • Opleidingsverstrekker: Agentschap Innoveren en Ondernemen

Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - Gereglementeerd beroep in België

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 1006.63
  • KO** € 880.80

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.