Terug naar vroeger: oude bewaartechnieken

€ 340 incl.
€ 280.99 excl. BTW

Terug naar vroeger: oude bewaartechnieken

Door correct te koelen en te diepvriezen slagen we er vandaag in onze producten in topkwaliteit aan de man te brengen. Er bestond echter een tijd dat mensen heel wat creatiever moesten omspringen met hun grondstoffen omdat van koelen niet veel sprake was en van diepvriezen al helemaal niet. Die creativiteit zorgde voor bewaartechnieken als pekelen, opleggen, konfijten, roken, drogen, ... Die technieken zorgden telkens voor een smaak- en textuurverandering bij het product, veranderingen die wij sterk leerden appreciëren.

€ 340 incl.
Sector
Voeding
Tijdsduur
5 sessies
Leervorm
Campusleren
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

Vandaag staan deze technieken weer volop in de belangstelling door enkele nieuwe toepassingen. Traditionele, klassieke smaken komen terug op de borden. Zo krijgen verse producten toch een lange bewaartijd en winnen ze aan smaak.
In 5 sessies leert onze docent je die bewaringstechnieken aan.

Horeca-ondernemers, cateraars, keukenmedewerkers, Hoevetoerisme-ondernemers, B&B uitbaters, ...

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?
  • Fermenteren
  • Inmaken
  • Pekelen
  • ...

Samenstelling prijs

Inschrijvingsprijs
€ 210.74 excl. BTW
€ 255.00 incl.
+ Grondstoffen
€ 70.25 excl. BTW
€ 85.00 incl.
Totaalprijs incl. kosten
€ 280.99 excl. BTW
€ 340.00 incl.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.