Bakker Duaal leren
- Waarom kiezen voor SyntraPXL?
- Hou me op de hoogte
- Na deze opleiding ontvang je een diploma, getuigschrift of certificaat
In detail
Het beroep van bakker is een echte ambacht. 's Nachts werken is geen probleem. Als bakker leer je verschillende degen bereiden, verwerken en bakken. Spuit-, snij-, roltechnieken, je leert ze allemaal. Die finishing touch is een must om jouw product verkoopsklaar te maken. Maar ook de planning, administratieve taken, uitstalling, promotie en opvolging van hygiëne- en voedselveiligheid zijn een cruciaal aspect van het vak. Het specialisatiejaar 'Chocolatier' is dan weer een extraatje aan kennis en kunnen. Van pralines tot allerlei overheerlijke, goed ogende chocoladebereidingen.
De inschrijvingskost bedraagt €205 per cursusjaar.
Heb je nog vragen? Ben je overtuigd?
Contacteer ons dan op het nummer 011/30 32 20 of via duaalleren@syntrapxl.be
Medewerker (banket)bakkerij Duaal:
- 15-25 jaar
- 2de graad secundair onderwijs
- De opleiding duurt 2 jaar
Brood- en banketbakkerij Duaal:
- 15-25 jaar
- 3de graad secundair onderwijs
- De opleiding duurt 2 jaar
- Cursisten die al een secundair diploma op zak hebben, kunnen deze opleiding ook volgen
Chocolatier Duaal:
- Vanaf 15 jaar (geen leeftijdsgrens)
- Minstens het 2de leerjaar van de 3de graad behaald
- Specialisatiejaar
- De opleiding duurt 1 jaar
- Schoolse voorkennis vereist
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?Medewerker (banket)bakkerij Duaal:
- Bereiden, verwerken, bakken verschillende soorten degen
- Afwerken bakkerij- en banketbakkerijproducten
- Bewaren en verpakken bakkerij- en banketbakkerijproducten
Brood- en banketbakkerij Duaal:
- Bakkerijproducten
- Organisatie (banket)bakkerij
- Verkoop (banket)bakkerij
- Banketbakkerijproducten
Chocolatier Duaal:
- Pralines
- Chocoladestukken
- Koekjes
- Verkoop chocoladeproducten en koekjes
- Organisatie chocolaterie
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.