Supervisie voor vertrouwenspersonen

€ 180.00 incl.
€ 148.76 excl. BTW

Supervisie voor vertrouwenspersonen

Je bent binnen je organisatie aangesteld als vertrouwenspersoon en je hebt de basisopleiding gevolgd? Dan weet je ook dat je verplicht bent om
jaarlijks deel te nemen aan een supervisie (Codex Welzijn op het Werk Art. I.3-58).

€ 180.00 incl.
€ 148.76 excl. BTW
Tijdsduur
1 dag
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

Je rol als vertrouwenspersoon is niet evident: een goede opleiding, verdieping en ervaring zijn essentieel. Daarnaast is het belangrijk dat er momenten zijn die je toelaten om de complexiteit van het vertrouwenspersoon zijn te bespreken met collega's, idealiter onder begeleiding van een expert. Je wil immers blijven leren. Samen op zoek gaan naar ideeën, een mogelijke aanpak, mogelijke oplossingen, ... Praktisch en met de focus op wat jullie in de praktijk tegenkomen. Dit noemen we supervisie.

In een vertrouwelijke setting lastige aspecten van je rol in de organisatie bekijken, samen en onder begeleiding van iemand met ervaring op het terrein. Daarnaast maken we tijd voor verdieping in de vorm van een workshop rond een thema gerelateerd aan de competenties van een vertrouwenspersoon.
Een supervisiesessie draagt bij het het 'scherp' blijven als vertrouwenspersoon. Je houdt je kennis over het wettelijk kader up-to-date en je blijft je vaardigheden verder ontwikkelen. Net daarom schrijf jij je in voor deze supervisiesessie.

De sessie duurt één dag. Fysieke aanwezigheid is een must.

Deze supervisie is enkel toegankelijk voor vertrouwenspersonen en preventieadviseurs psychosociale aspecten.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Het programma van de supervisie is afhankelijk van de leervraag van de deelnemers en eventuele relevante wetswijzigingen.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.