• Opleidingen
  • Praktische informatie
  • Over SyntraPXL
Online academy
Onze campussen

Harde luxebroodjes: van pistolet tot piccolo

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Harde luxebroodjes: van pistolet tot piccolo

Til jouw bakkersambacht naar een hoger niveau! In deze praktijkgerichte opleiding duiken we diep in de wereld van harde luxebroodjes – krokant van buiten, luchtig vanbinnen en onweerstaanbaar van smaak.

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

Van de klassieke Belgische pistolet tot het verfijnde piccolo-broodje: je leert hoe je deze toppers ambachtelijk bereidt met oog voor detail, smaak en uitstraling.

Iedereen met een passie voor professioneel bakken, voorkennis is niet vereist.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Tijdens deze opleiding ontdek je:

De juiste technieken voor deegbereiding, opbollen en rijzen

Hoe je een perfecte krokante korst krijgt, elke keer opnieuw

Het verschil in samenstelling en afwerking tussen pistolet, piccolo, en andere harde luxe broodjes

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.