Harde luxebroodjes: van pistolet tot piccolo
Harde luxebroodjes: van pistolet tot piccolo
- Waarom kiezen voor SyntraPXL?
- Hou me op de hoogte
- Na deze opleiding ontvang je een diploma, getuigschrift of certificaat
In detail
Van de klassieke Belgische pistolet tot het verfijnde piccolo-broodje: je leert hoe je deze toppers ambachtelijk bereidt met oog voor detail, smaak en uitstraling.
Iedereen met een passie voor professioneel bakken, voorkennis is niet vereist.
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?Tijdens deze opleiding ontdek je:
De juiste technieken voor deegbereiding, opbollen en rijzen
Hoe je een perfecte krokante korst krijgt, elke keer opnieuw
Het verschil in samenstelling en afwerking tussen pistolet, piccolo, en andere harde luxe broodjes
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.