€ 460 incl.
€ 380.17 excl. BTW

Friturist

Niets zo Belgisch als die frituur op elk dorpsplein. Wil je een eigen frituur starten of wil je werken in een frituur? Dan is de opleiding Friturist een aanrader als basisvorming, die voorbereidt op het algemeen technisch, commercieel, financieel, administratief en vooral praktisch uitoefenen van het beroep.

€ 460 incl.
Sector
Horeca
Tijdsduur
3 maanden 2 weken
Leervorm
Campusleren
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

De gecertificeerde opleiding Friturist heeft tot doel op een deskundige en verantwoorde wijze informatie en praktische kennis aan te reiken voor het uitbaten van een frituur. Deze opleiding wordt ondersteund door de beroepsvereniging NAVEFRI-UNAFRI.

Iedereen die wenst een frituur uit te baten

 

Grondstoffen en warenkennis met specifieke praktijk (28u)

  • De aardappel
  • Bijproducten: oliën, vetten, snacks en sauzen
  • Praktijk bakken


Toegepaste bedrijfsvoering voor de friturist (28u)

  • Hygiëne en autocontrolegids (HACCP)
  • Kostenstructuur en basis bedrijfsvoering
  • Inrichting en apparatuur
  • Beroepsreglementering
  • Commercieel beleid: frietkotcultuur en marketing

Eindproef

 

 

Prijssamenstelling per jaar of deel

Inschrijvingsprijs
€ 326.45 excl. BTW
€ 395.00 incl.
+ Grondstoffen
€ 53.72 excl. BTW
€ 65.00 incl.
Totaalprijs incl. kosten
€ 380.17 excl. BTW
€ 460.00 incl.

Besparingen

Bespaar dankzij opleidingscheques elk jaar vanaf september tot 250 euro (*) bij SyntraPXL. Meer informatie over opleidingscheques.

Deze opleiding komt in aanmerking voor Vlaams opleidingsverlof. Meer info & voorwaarden.

Digitale opleidingscheques

Je kan opleidingscheques aanvragen voor deze opleiding. Hiervoor heb je volgende gegevens nodig. De aanvraag gebeurt via het WSE-loket

  • ODB-nummer: ODB-Z00118
  • Officiële opleidingsnaam : Friturist ODB-Z00118
  • Opleidingsverstrekker: Agentschap Innoveren en Ondernemen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.