Canva voor beginners

€ 495.00 incl.
€ 409.09 excl. BTW

Canva voor beginners

Kraakhelder communiceren op social media, website of flyers is een belangrijk middel om je business te laten groeien. Maar hoe begin je daaraan zonder grafische kennis? Canva is een online grafisch ontwerpplatform waar jij zelf aan de slag kan gaan met het ontwerpen van flyers, visitekaartjes, logo's, presentaties, social media posts en noem maar op

€ 495.00 incl.
Tijdsduur
4 sessies op 2 weken
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

CANVA is een gratis grafische tool en app, waar iedereen met of zonder ontwerpervaring mooie designs kan maken a.d.h.v. voorgemaakte templates.

Met de gratis online software Canva ben je in staat om veelvoorkomende problemen aan te pakken die contentmarketing met zich meebrengt. Misschien verlang je ernaar om je social media naar een hoger niveau te tillen en zo de juiste doelgroep te kunnen bereiken? Of wil je graag snel een originele presentatie in elkaar steken? Je wil je foto in een kleine animatie steken? Canva heeft de handige tools die je staat stelt om geweldige, aantrekkelijke en relevante content te creëren in no time.

Communicatiespecialiste Alysia-Lara van The Art Of Growing is je gids in dit Canva-avontuur.

Na de opleiding:
- ken je de mogelijkheden van de gratis online versie van Canva
- kan je ontwerpen voor social media en website maken
- kan je een korte video of reel maken
- kan je georganiseerd met Canva docs werken
- kan je een flitsende presentatie maken, zónder Powerpoint

BYOD (Bring Your Own Device): om optimaal thuis en op de campus te kunnen werken, breng je best een eigen laptop en zeker een muis (!) mee. Best dat je op voorhand al een gratis account aanmaakt bij Canva, zie https://www.canva.com/nl_nl/abonnementen

Geen kennis van dure programma’s zoals Photoshop? Geen zorgen, Canva to the rescue! Canva biedt beginners de mogelijkheid om elk idee gemakkelijk en snel om te zetten in krachtige en verbluffende designs. Wil je snel en makkelijk professioneel uitziende ontwerpen maken, dan is dit jouw startpunt.

Kennismaking homepage + leren werken met editor
Voor sommigen van jullie is Canva nog helemaal nieuw, daarom geven wij jullie een introductie. Alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan, wordt hier toegelicht. Samen verkennen we de homepage en maken we stap voor stap kennis met de editor. We maken jullie klaar om te ontwerpen!

Ontwerpen voor social media en website
Het is tijd om zelf aan de slag te gaan. Je ontwerpt zelf een social media post naar keuze. Hier leren we werken met sjablonen, elementen, lagen en verborgen trucjes die te vinden zijn in Canva. Om ervoor te zorgen dat de huisstijl doorgetrokken wordt op alle kanalen, nemen we de omslagfoto’s onder handen. Zo creëren we een consistente look en feel doorheen alle kanalen.

Korte video’s/ reels leren maken
Wist je dat je in Canva ook aan de slag kan gaan met video’s? Hier heb je helemaal geen ingewikkelde videobewerking software voor nodig. In deze sessie laten we je zien hoe je van jouw product/dienst een leuke opvallende video maakt waarmee je direct de aandacht trekt bij jouw volgers.

Canva Docs, whiteboards en infographics
Al je documenten op 1 plek. Leer werken met Canva Docs. Met 1 klik op de knop kan je van jouw documenten een presentatie maken. Of gebruik whiteboards voor al je brainstormsessies. En gebruik infographics om al die informatie visueel te tonen.

Presentaties en Q&A
Presentaties opmaken in Powerpoint is verleden tijd. Met Canva maak je niet alleen originele presentaties, er zijn ook tal van nieuwe functies om te kunnen presenteren. Zoals live een webinar geven of je presentaties opnemen terwijl jij jouw uitleg doet. Jouw presentaties gaan er na vandaag nooit meer hetzelfde uitzien! Graag voorzien we een moment om op alle bijkomende vragen te antwoorden. Mocht je al eens gewerkt hebben met Canva, maar zat je ergens vast? Of wil je graag feedback op designs? Tijdens de Q&A sessie, behandelen we graag alle vragen.

Besparingen

Bespaar dankzij opleidingscheques elk jaar vanaf september tot 250 euro (*) bij SyntraPXL. Meer informatie over opleidingscheques.

Kmo-portefeuille

Thema: Digitalisering - Software

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 327.27
  • KO** € 286.36

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.