American style BBQ: Brisket Masterclass
American style BBQ: Brisket Masterclass
- Waarom kiezen voor SyntraPXL?
- Hou me op de hoogte
- Na deze opleiding ontvang je een diploma, getuigschrift of certificaat
In detail
Waarom kiezen voor deze masterclass?
Docent van Wereldklasse:
Dimitri Zetzsche van Braai BBQ is een levende legende in de BBQ-wereld. Met talloze internationale BBQ-wedstrijden op zijn naam en als meervoudig Belgisch kampioen in de categorieën ribs en brisket, weet hij als geen ander hoe je vlees tot in de perfectie bereidt. Momenteel staat hij op de eerste positie in het Europees kampioenschap in de categorie brisket!
Dimitri's expertise reikt verder dan alleen wedstrijden. Hij heeft zijn eigen lijn van barbecuesauzen en -kruiden ontwikkeld, die wereldwijd geprezen worden. Zijn BBQ-saus werd uitgeroepen tot de 4de beste van de wereld op de prestigieuze 'Jack Daniëls Invitational Competition' in de VS en behaalde de 2de plaats op de 'International Flavor Awards'.
Wat kun je verwachten?
Tijdens deze eendaagse masterclass deelt Dimitri al zijn geheimen en technieken om de perfecte brisket te bereiden, maar eerst ontvangt hij je met een heerlijk Amerikaans ontbijt, helemaal bereid op de BBQ.
Dan ga je zelf aan de slag. Je leert alles over de juiste selectie van vlees, het kruiden en marineren, de ideale rooktechnieken en de perfecte garing.
Na deze intensieve dag ben jij klaar om je vrienden en familie te imponeren met jouw eigenbereide brisket van wereldklasse.
Brisket is niet op 123 klaar, dit heerlijk stuk vlees heeft minstens een 8-tal uren nodig op de offset smoker om heerlijk mals en sappig te worden. Daarom ga je in de tussentijd nog andere heerlijke gerechten bereiden en geeft Dimitri je alle technieken mee zodat je na de les als een échte BBQ-held vertrekt met een bakje heerlijke Brisket om thuis te laten proeven!
Iedereen die op een professionele manier wil leren BBQ'en in Amerikaanse stijl
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?- Om 8:00u ontvangst met ontbijt (Bacon & egg muffins).
- Brisket trimmen, voorbereiden en bereiden
- Lunch bereiden: Mac & Cheese, Beercan Chicken/potatoes/corn
- Tussendoor krijg je de theoretische basistechnieken mee en kan je met al je vragen terecht bij de docent.
- Einde voorzien rond 17:00
Kmo-portefeuille
Thema: Beroepsspecifieke competentie - KnelpuntberoepDe kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.
Netto verschuldigd bedrag voor:
* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.
Lesmomenten
- Kmo-portefeuille