Syntra Safety

Wil jouw bedrijf ook bijblijven met de laatste ontwikkelingen & oplossingen op het gebied van veiligheid en preventie? Opleidingen met het kwaliteitslabel SAFETY van Syntra business verscherpen de competenties van jouw medewerkers, geven richting aan hun groei en versterken in één klap ook jouw bedrijf. Deze opleidingen worden georganiseerd op een locatie naar keuze of in één van onze hoogtechnologische campussen.

Bekijk de volledige opleidingskalender

CODE 95 & ADR

Syntra business beschikt over een brede waaier aan bijscholingen voor vrachtwagenchauffeurs. Van trainingen die de vakbekwaamheid verhogen tot wettelijk verplichte opleidingen. Zoals de Europese nascholingsplicht voor alle chauffeurs met een rijbewijs C/CE en D/DE.

Opleidingen Code95 & ADR of Bekijk de volledige opleidingskalender

VEILIGHEID & PREVENTIE

Veiligheid, preventie en milieu staan bovenaan het prioriteitenlijstje. Een positieve trend die voor een groot stuk mag toegeschreven worden aan de inzet van preventieadviseurs & werknemers. Dankzij de Syntra business SAFETY opleidingen houden zij de vinger steeds aan de pols.

Opleidingen veiligheid of Bekijk de volledige opleidingskalender

INTERN TRANSPORT

Intern transport en logistiek bieden enorme uitdagingen. Je moet werkelijk van alle markten thuis zijn. Maar daar kunnen onze opleidingen jou en jouw medewerkers bij helpen. Van opfrissingen tot volledige nieuwe skills, het Syntra Safety label dekt de volledige lading.

 

Opleidingen intern transport of Bekijk de volledige opleidingskalender

OP LOCATIE

De opleidingen worden georganiseerd in jouw bedrijf, op een door jouw gekozen locatie, in een van de OffiCenters of op een van onze campussen: Hasselt, Genk T2-campus, Pelt, Tongeren, Maaseik en Westerlo.

Onze locaties

OP MAAT

Met een gratis analyse, een gepersonaliseerd opleidingsplan en een verankering gaan wij samen met jou in slechts 3 stappen naar een opleiding op maat. We bepalen jullie opleidingsnoden en matchen deze met één van onze trainers.

Opleidingen op maat

SUBSIDIEMOGELIJKHEID

Wist je dat je beroep kunt doen op subsidies voor een maatopleiding bij Syntra Business? Onder andere door middel van KMOportefeuille, sectorfondsmiddelen, Vlaams opleidingsverlof en het Europees sociaal fonds.

Opleidingen op maat

Vragen? Hulp nodig met inschrijven? Specifieke wensen?

JOUW PERSOONLIJK AANSPREEKPUNT:

tim cupers safety

TIM CUPERS

GSM: +32 479 41 17 75

TIM.CUPERS@SYNTRAPXL.BE