Lokaal huren bij SyntraPXL

Op zoek naar de ideale locatie voor jouw evenement, vergadering of workshop? Ontdek de mogelijkheden bij SyntraPXL, waar wij een breed scala aan ruimtes bieden om aan jouw behoeften te voldoen. Van intieme vergaderruimtes voor kleine groepen tot ruime auditoria voor grote presentaties of voorstellingen, wij hebben de perfecte setting voor jouw bijeenkomst. Onze faciliteiten zijn beschikbaar in Hasselt en Pelt, beide gemakkelijk toegankelijk en voorzien van ruime parkeergelegenheid.

Onze Locaties en Diensten

Bij SyntraPXL kun je kiezen uit diverse soorten lokalen, inclusief:

  • Auditoria geschikt voor 100 personen, ideaal voor lezingen of presentaties.
  • Theorielokalen, uitgerust met didactisch materiaal voor educatieve sessies.
  • Computerlokalen, perfect voor IT-trainingen of workshops.
  • Specifieke praktijklokalen, aangepast aan verschillende praktische leerdoelen.

Elke ruimte kan worden aangepast aan jouw wensen, van de opstelling tot de technische ondersteuning, zoals gratis WIFI en de mogelijkheid tot het huren van audiovisueel materiaal. Bovendien bieden we flexibele reserveringsopties, zowel overdag als in de avond.

Verrijk Je Evenement met Onze Cateringopties

Maak jouw evenement compleet met onze veelzijdige cateringmogelijkheden, variërend van eenvoudige broodjeslunches tot uitgebreide warme maaltijden. Wij bieden formules aan die aangepast kunnen worden aan jouw specifieke wensen en voorkeuren, zodat jouw gasten kunnen genieten van heerlijke versnaperingen.

Neem Contact Op

Geïnteresseerd in het huren van een lokaal bij SyntraPXL? Vul het contactformulier in op onze website, en wij nemen spoedig contact met je op om jouw wensen te bespreken. Voor directe vragen zijn wij ook bereikbaar via telefoon of e-mail. Kies voor SyntraPXL en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring.

 

Lokaalverhuur: laat hier jouw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.