Voltijdse dagopleiding Commercieel assistent (duaal)

€ 205.00 incl.
€ 169.42 excl. BTW

Voltijdse dagopleiding Commercieel assistent (duaal)

Als administratieve en commerciële duizendpoot ben jij de persoon die achter de schermen een bedrijf of organisatie op volle kracht doet draaien. Je voert de (handels)correspondentie, beheert de agenda's, voert bestellingen in en maakt presentaties voor klanten of leveranciers. Je organiseert en verwerkt zelfstandig je takenpakket. In deze duale opleiding leer je vooral op de werkvloer hoe je je administratief en commercieel talent kan ontplooien! 

€ 205.00 incl.
€ 169.42 excl. BTW
Tijdsduur
1 jaar
Leervorm
Campusleren
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

Een commercieel administratief bediende kan een goed verkoopgesprek voeren en de wensen van de klant doorgronden. Deze opleiding leert je de verschillende administratieve en commerciële vaardigheden aan die je nodig hebt op het secretariaat of onthaal van een KMO of groot bedrijf.

De combinatie van verschillende disciplines maakt je sterk om in de toekomst flexibel om te springen met een gevarieerd takenpakket. Bovendien is een commercieel assistent / commercieel administratief bediende een veelgevraagd profiel. Afstuderen met dit getuigschrift/diploma zal je professionele carrière dus stevig versterken.

In deze duale opleiding leer je 4 dagen per week op de werkplek en 1 dag per week op de campus. Omdat dit een duaal leertraject is, verdien je vanaf je start al een inkomen.

Je progressie op de werkvloer wordt opgevolgd door je docent en leertrajectbegeleider.

 

Neem eens een kijkje op deze website: Commercieel assistent DUAAL (specialisatiejaar) – Syntra (syntraduaal.be)

Heb je nog vragen? Ben je overtuigd? Contacteer dan de adviseur van Duaal leren op het nummer 011/30 32 20 of via duaalleren@syntrapxl.be

Iedereen die een commercieel- administratieve functie ziet zitten en wilt leren op de werkvloer!

Je hebt minstens een getuigschrift voor de 3de graad van het secundair onderwijs (ASO, TSO, BSO) in een aanverwant studiedomein. 

Voor dit duaal traject is er een intake voorzien waarin we het lesprogramma met je overlopen en afspraken maken over de werkplek en de werkuren. 
Kort na je inschrijving ontvang je een uitnodiging voor de intake.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

In de opleiding commercieel assistent duaal leert men het commercieel en administratief behandelen van bestellingen van klanten, het oog hebben voor kwaliteit (service, kost, termijn, …), het geven van technische ondersteuning en informatie aan klanten over de producten en/of diensten van de onderneming en het verwerven en behouden van een klantenbestand om zo de verkoop te stimuleren.

Programma op de campus en op de werkplek:

  • digital skills
  • bedrijfsadministratie
  • agendabeheer
  • communicatietechnieken
  • zakelijk Engels
  • zakelijk Frans
  • verkooptechnieken
  • onthaaltechnieken 
  • klantenwerving & -beheer
  • klachtenbeheer

Bij deze opleiding is een intakegesprek voorzien. Tijdens dit intakegesprek overlopen we het lesprogramma en de afspraken & uren op de werkplek. Na je inschrijving ontvang je een uitnodiging voor de intake.  

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.