Start 2 BBQ Wintereditie

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Start 2 BBQ Wintereditie

Duik in de wereld van winterbarbecues en ontdek hoe je je BBQ het hele jaar door kan gebruiken!

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen
Leervorm
Campusleren
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

Deze gespecialiseerde opleiding is ontworpen voor iedereen die zijn/haar gasten wil betoveren met heerlijke gegrilde gerechten, zelfs in de koudste maanden van het jaar.

Leer de fijne kneepjes van het barbecueën in de winter, inclusief het selecteren van de juiste apparatuur, het kiezen van seizoensgebonden ingrediënten en het perfectioneren van de grilltechnieken die nodig zijn om smaakvolle en sappige gerechten te bereiden.

Ontdek inspirerende recepten voor winterbarbecuegerechten, variërend van hartige vleesgerechten en gegrilde groenten tot aromatische bijgerechten en verwarmende sauzen.

Onze ervaren docent Chef Vikking deelt zijn expertise en geeft praktische tips over het beheersen van de temperaturen, het roken van gerechten, het creëren van smaakvolle marinades en het presenteren van gerechten met flair en finesse.


Enkele sfeerbeelden van de vorige editie:

https://www.instagram.com/reel/CrcvQmSoGjp/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/reel/Cr_2cQvIizJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/reel/CtJB-MyI5yK/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/reel/CttmeR0oG6W/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Of je nu een chef-kok bent die op zoek is naar nieuwe culinaire avonturen, een eigenaar van een restaurant die zijn menu wil vernieuwen, of een barbecue liefhebber die zijn passie wil omzetten in een lucratieve business - onze opleiding 'Start to BBQ Wintereditie' biedt de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een winterbarbecue-expert te worden.

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?
  • Alle barbecue-technieken komen aan bod
    • Kamado (direct en indirect roosteren, warm roken, rotisserie)
    • Ofyr (rotisserie en opzetgrill)
    • Pellet smoker (Traeger)
    • Oni oven (hout/houtskool)
    • Weber (klassieke houtskool)
  • Het menu wordt in samenspraak met de klas vastgelegd

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.

davy