Jouw Digitale Voorsprong

Al vanaf € 27.08  incl. /maand
€ 22.38  excl. BTW /maand

Jouw Digitale Voorsprong

Nieuwe technologieën en een brede digitalisering van onze maatschappij hebben een impact op werk: steeds meer doen we een beroep op toepassingen, computers en netwerken. Ken jij je weg in deze nieuwe wereld?

In onze Online Academy 'De Digitale Voorsprong' ontwikkel je de nodige competenties om succesvol deel te nemen aan een hedendaagse werkomgeving.

Al vanaf € 27.08  incl. /maand
€ 22.38  excl. BTW /maand
Abonnementsformules = 12 maanden
Tijdsduur
12 uren
Beginner
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

Een selectie van maar liefst 7 verschillende opleidingen staat voor je klaar in de Online Academy! Je kiest zelf hoe lang je nodig hebt om deze opleidingen te doorlopen. Deze academy omvat een rijke mix van opleidingen, gaande van projectmanagement zoals Agile en futureproof ondernemen tot persoonlijke inzichten zoals design thinking en time management. 

Bovenop de 7 specifieke opleidingen krijg je ook toegang tot de gratis Syntra-opleiding Digitaal Sterk, voor het versterken van je algemene digitale vaardigheden.

Alles wat je nodig hebt om professioneel bij te blijven, binnen handbereik!

De opleidingen in deze academy zijn geschikt voor iedereen!

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Dit programma omvat een rijke mix van professionele opleidingen.

Agile procesmanagement: inleiding

1u
Wie een product ontwikkelt of een service aanbiedt, probeert stelselmatig te verbeteren. De Agile-methode geeft je een houvast in snel veranderende omstandigheden. Deze opleiding omvat een inleiding, maar zet je correct in de startblokken!

Futureproof ondernemen

1u
Je werkt hard aan een product of dienstverlening en probeert bij te blijven. In deze opleiding leer je hoe je inspeelt op vernieuwingen en een veranderende markt: je leert hoe ‘start-up’ bedrijven erin slagen zich snel aan te passen en hoe je je business model het best opbouwt. Niet enkel voor ondernemers, maar ook voor projectteams en leidinggevenden die het verschil willen maken!

Computional thinking

1u
Succes? Dat begint bij het correct analyseren van een situatie! Computational thinking helpt je daarbij. Computational thinking omvat het verwerkend denken waarmee je complexe problemen correct benadert en vooral digitale uitdagingen aanpakt.

Design thinking

1u
Vraag je jezelf af hoe de grote industriële vernieuwers erin slagen te blijven verrassen? Dan heb je wellicht nog nooit van ‘design thinking’ gehoord: design thinking is een manier van denken én werken waarbij je klanten en hun behoeftes centraal staan, en waarmee je op iteratieve wijze complexe problemen oplost. Klinkt moeilijk, maar blijkt logisch! 

Feedback geven en ontvangen

1u
De fundamenten van een goede samenwerking worden gebouwd met correcte communicatie op je juiste momenten. Daarom is een goede kennis van feedbacktechnieken noodzakelijk voor iedereen die contacten legt. Zowel bij collega’s als bij klanten kan je grote resultaten boeken met een kleine boodschap. Deze opleiding over feedback geven en ontvangen is volgens ons dus een absolute must, voor iedereen!

Timemanagement

1u
Maak tijd vrij voor deze opleiding, want er zijn weinig vaardigheden die zodanig veel opbrengen als efficiënt time management. Met de juiste instrumenten en technieken merk je al snel dat je werkdruk zich verdeelt, je stress vermindert en je je collega’s verbaast met de vrijgemaakte tijd. Dankzij deze opleiding meer houvast, meer gemoedsrust, meer geluk? Ja, graag!

21e-eeuwse vaardigheden

1u

Ben jij klaar voor de toekomst? We helpen je hier reflecteren over je talenten, vaardigheden en interesses. Je leert jezelf en anderen bekijken vanuit verschillende invalshoeken, en geven je een stevige aanzet om je (digitale) vaardigheden uit te diepen! 

Digitaal sterk

5u

Onze maatschappij digitaliseert en je probeert bij te blijven. Met behulp van de juiste opleiding vermijd je confrontatie met nieuwe technologieën en ben je op je hoede voor de potentiële risico’s. Met ons gratis Syntra-traject Digitaal sterk sta je sterk in je schoenen en leer je verandering in je voordeel te gebruiken.

Deze opleiding omvat 5 thema’s:
a. Browsen en evalueren
b. Communicatie
c. Netiquette
d. Digitale inhoud
e. Beschermen en privacy

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.